Deelnemen

Gratis entree met jouw AMG-M-RS>
Tussen de hangars van Airport Weeze is er ruimte voor duizenden Duitse sport auto's van de merken : Mercedes, Audi en BMW. 
 
Wil je ook GRATIS met je Duitse sport auto tussen 1 van de hangars staan, meld je dan aan via het aanmeldformulier. Dit ticket geeft toegang tot het evenement voor de Duitse sport auto en bestuurder.
 
BEST OF SHOW CONTEST>

Ben jij in het bezit van een bijzondere getunede of gestylede AMG, M of RS? Doe dan met jouw auto mee aan de Best of Show Contest Powered by Proudwheels! In deze contest worden de mooiste auto's van het evenement gejureerd. Je kunt je van tevoren aanmelden, via onderstaande link. De eerste 50 goedgekeurde aanmeldingen ontvangen een gratis entreeticket voor de bestuurder en een showautoticket.

Als je je van tevoren aanmeldt en je zit bij de eerste 50 krijg je een gratis entreeticket en showautoticket. Na aanmelding krijg je snel te horen of jouw auto welkom is op de Best of Show paddock. We verwachten natuurlijk geen standaard auto's als aanmelding.

Gedurende de dag zullen de deelnemende auto's gepresenteerd worden voor het publiek! Ben jij in staat in de prijzen te vallen? Meld je auto dan aan via onderstaande knop.

 

Meld je aan

 

Dragraces>
Pk’s, koppel, banden en reactie. Dat zijn de ingrediënten van de dragraces.
Voor slechts €25,- kun je deelnemen aan de dragraces, met je eigen Duitse sport auto. Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. LET OP  Je auto moet wel goedgekeurd zijn. KLIK HIER om jouw auto aan te melden. Bij de aanschaf van een dragrace ticket kom je automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog aanmelden, de informatie daarover wordt in de week voor het evenement naar je gemaild. Maar we plaatsen die info ook op deze pagina.
 
Tickets
FOLLOW US: